Založ si blog

Posielať výhražné správy politikom sa nevypláca

Poznám istého mladého muža, ktorý má problémy s pitím. Aj sa kvôli alkoholizmu, niekoľko krát liečil na psychiatrii. Najhoršie bolo, že popri závislosti na alkohole, u neho časom došlo tiež, k vzniku závislosti na benzodiazepínoch.

Býva u mamy, ktorá je na invalidnom dôchodku. Užíva mnoho liekov a väčšinu dňa prespí. Chodil jej do kredenca, kde mala tabletky uložené v krabici od topánok, a nepozorovane z nich bral. Keď sa posťažovala doktorke, že sa jej akosi rýchlo míňajú, tá ani brvou nemihla a automaticky jej predpísala dvojnásobné množstvo.

Raz sa, pod vplyvom Xanaxu a vodky, dostal do takej nálady, keď človek nemyslí na následky svojich činov, a napaprčený na prešľapy našich vládnych predstaviteľov, začal prostredníctvom sociálnej siete, posielať výhražné správy istému politikovi.

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať. Prišli za ním kukláči. O druhej v noci. A boli na neho zlí. Vytiahli ho z postele, v ktorej krátko pred tým, na mol opitý zaspal a odviedli ho, oblečeného iba v pyžame, so sebou. Jeho mama sa na to pozerala, zalamovala rukami a horekovala: Neviem kvôli čomu ste za ním prišli, ale on to určite nebol.

Ocitol sa za mrežami a psychicky sa zrútil. Kvílil, lomcoval dverami, škriabal omietku. Po desiatich dňoch rozhodli, že môže byť stíhaný na slobode. Keď ho púšťali, tak pred nimi kľačal na kolenách, vzpínal ruky a plačúc sa zaprisahával, že už nikdy v živote nič nespraví, lebo už viac nechce zažiť, niečo tak bolestné a ponižujúce, ako bolo toto.

No zakrátko na to zabudol a zaprisahal sa, že na súde sa k ničomu neprizná. Býva s mamou a konto na sociálnej sieti, z ktorého posielal výhražné správy, používa spolu s ňou. Jeho matka, ako blízka osoba, odoprela vypovedať. Dopadlo to tak, že sudca nebol schopný určiť, či tie správy písal on, alebo ona a oslobodil ho.

Skončil u psychiatra, ktorý mu predpísal antipsychotiká. Prezradil, že odkedy ich užíva, tak sa cíti oveľa lepšie. Prespí dvadsať hodín denne a behom troch týždňov pribral pätnásť kilogramov. Nepije, nezneužíva lieky, ani sa nikomu nevyhráža. Naopak, hovorí, že takých perfektných politikov ako máme na Slovensku, nám celý svet môže závidieť.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 196212x
Priemerná čítanosť článkov: 3019x

Autor blogu