Založ si blog

Obťažovali ma

V poslednej dobe, sa veľa popísalo a pohovorilo, o sexuálnom obťažovaní. Mnohé slávne herečky a speváčky podávali svedectvá, ako ich obťažovali režiséri alebo producenti. Vyjadrovali sa k tomu feministky, politici, umelci. Svoj názor povedalo mnoho ľudí. Táto téma zarezonovala v médiách celkom intenzívne, pochybujem, že sa nájde niekto, kto nevie o čom je reč.

Sexuálne obťažovanie, to nie je len keď muž ženu obchytkáva, alebo sa ju pokúša znásilniť. Obťažovaním môže byť aj blbý pohľad, vyslovený kompliment, podržanie dverí a podobne. Skrátka, môže to byť aj úplná maličkosť. Prakticky hocičo, ak vám to nie je príjemné. No ale myslím, že to dávno viete. Naslovovzatí odborníci nás už stihli vyškoliť.

V súvislosti s tým, by som však chcel poukázať, na niekoľko dôležitých vecí, ktoré zostávajú tak povediac, nepovšimnuté medzi riadkami. Platí že: Keď dvaja robia to isté, tak to nie je vždy to isté. Napríklad: Keď muž udrie ženu, tak je to týranie. Ale keď matka udrie dieťa, tak je to výchova. Alebo: Keď žene telefonuje škaredý muž, tak je to stalker. Keď to isté robí pekný muž, tak je to dobrý priateľ. Dalo by sa povedať aj: Nie je sexuálne obťažovanie, sú len škaredí chlapi.

So ženami je to zaujímavé. Keď sa snažím nadviazať kontakt s nejakou peknou mladou ženou, tak sa tvári kyslo a otrávene. Dáva mi najavo, že ju môj záujem obťažuje. Ale pozor, keď žena zostarne a prestane byť príťažlivá, udeje sa s ňou zázračná premena. Tak ako niektorí dedkovia, začnú v starobe obchytkávať malé dievčatá, tak niektoré ženy na staré kolená, získajú prenáramnú slabosť, na mladých mužov.

Presvedčil som sa o tom mnohokrát. Napríklad nedávno som bol v skiservise, dať nabrúsiť hrany na lyžiach. Naspäť som cestoval vlakom. Prisadla si ku mne nejaká stará teta. Poťahovala nosom, neprestajne vydávala celú škálu nepríjemných, chriachavých a kašlavých zvukov. A každú chvíľu sa ku mne obracala, prihovárala sa mi, alebo sa na niečo vypytovala.

Keby tam sedela atraktívna mladá žena, bolo by absolútne nemysliteľné, aby sa so mnou pokúšala nadviazať kontakt. Ale keď sa z peknej mladej ženy, stane škaredá stará teta, tak sa zmení na nepoznanie. Taká stará teta, po spoločnosti mladších mužov, doslova prahne. Keď na takú narazím, robím to isté, čo robia pekné mladé ženy, keď s nimi flirtujem. Tvárim sa kyslo a otrávene. Dávam najavo, že mi je prejavovaný záujem nepríjemný. Snažím sa zmiznúť.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 197259x
Priemerná čítanosť článkov: 3035x

Autor blogu