Sulík a jeho „podarená“ rodina

12. októbra 2018, Juraj Paškuliak, Politika

V súvislosti s Kočnerom, ktorý je vo väzení pre podvod so zmenkami a najnovšie ho podozrievajú z vraždy, ľudia hovoria aj o Sulíkovi, ktorý sa s ním poznal. Z tohto dôvodu (a aj z mnohých iných) sa pýtajú, ako je možné že niekto taký, môže byť líder opozície.

V spojitosti s týmto som si spomenul na to, že otec Sulíkovej družky je podvodník, ktorý ukradol stovky miliónov korún. Bol za to odsúdený na osem rokov väzenia.

Ľudia nezodpovedajú za hriechy rodinných príslušníkov. To je pravda. Sulík nemôže za zločiny svojho príbuzného. Ale to, že sa stal členom rodiny niekoho takého, je zaujímavé.

Dávam si otázku, čo je zač tá Sulíkova družka? Či sa nepoddala na tatka a nie je len bezcharakterná zlatokopka?

Ak áno, potom by vzťah medzi ňou a predsedom SaS, mohol potvrdzovať ono známe: Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.

Sulík sa riadi krédom, že svet je džungľa v ktorej prežijú iba najegoistickejší a najbezohľadnejší jedinci. Je smutné že mu mnohí ľudia veria.

Aj spôsob akým sa snaží získavať voličov. Najprv to skúšal s marihuanou, teraz zneužíva tému prisťahovalcov. To je úbohé.

Jeho obdivovatelia mi pripomínajú sektu. Na svojho guru nedajú dopustiť. Keď si niekto dovolí ho kritizovať, reagujú veľmi agresívne.

Sulíkovi priaznivci potrebujú skúsenosť. Musia na vlastnej koži zažiť to, že jeho vláda bude rovnako zlá, ako vláda jeho predchodcov. Až potom vytriezvejú.