Založ si blog

Poľovníci by mali zastreliť jedného medveďa denne

Medveď je škodná zver. Ako príklad škôd ktoré spôsobuje uvediem, keď nám medveď v záhrade zničil úľ, polámal ovocný strom a zožral nezrelé ovocie. Susedovi medveď roztrhal psa. Ľudí ktorým medvede narobili škody na majetku pribúda, ľudí ktorých napadol medveď tiež. Medvede sú premnožené a sú s nimi stále väčšie problémy. Podľa odhadov je na Slovensku niekoľko tisíc kusov týchto zvierat. Optimálny počet medveďov na našom území by bol niekoľko stoviek. Ak chceme aby sa ich počet výraznejšie znížil, je potrebné aby poľovníci zastrelili každý deň jedného medveďa a toto by malo trvať po dobu niekoľkých rokov.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.

znásilnenie. násilie, týraná žena,

Amnesty: Situácia v oblasti ľudských práv na Slovensku sa v roku 2023 nezlepšila

24.04.2024 09:14

Slovensko ani v minulom roku neratifikovalo Istanbulský dohovor.

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 197637x
Priemerná čítanosť článkov: 3041x

Autor blogu