Založ si blog

Na mojej matke je vidieť že je hrubý a zlý človek

Našiel som doma staré fotky. Na niektorých bola aj moja matka. Tak som sa po viac ako dvadsiatich rokoch pozrel ako vyzerala. Bol som šokovaný z toho aká je škaredá. Na jej tvári je vidieť, že je zlý a hrubý človek.

O mojej matke, ktorá ma v detstve a počas dospievania psychicky a fyzicky týrala som písal na SME. Ak vás to zaujíma, tak tu sú moje spomienky na ňu.

Tu som v spomínaní na ňu pokračoval.

Tu som písal aká bola moja matka falošná a tu ako pracovala pre podvodníka o ktorom bolo verejne známe že je podvodník.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 197241x
Priemerná čítanosť článkov: 3034x

Autor blogu