Založ si blog

Čím väčší debil muž je, tým príťažlivejší pre ženy je

Pred rokmi som chodil cvičiť do posilovne. Stretol som tam rôznych ľudí.

Napríklad tam chodila jedna žena, ktorá vyzerala ako guľa. Platila si osobného trénera, ktorý po celý čas sedel pri nej a hovoril jej čo má robiť. A ona nie aby poriadne cvičila, ona to totálne flákala, väčšinu času nečinne prestála pri činkách a čo bolo zaujímavé, že ani na chvíľu sa jej nezavreli ústa. Stále rečnila. Myslím že keby namiesto tárania poriadne cvičila, tak by možno aj schudla.

Chodil tam jeden párik. Celkom pekná tridsiatnička a jej manžel, ktorý bol asi taký starý ako ona. Keď ste sa mu prizreli do očí, tak ste videli že je to zlý človek. Raz som ich stretol na ulici. Najprv som pozdravil ju, potom jej manžela, ktorý išiel pár krokov za ňou. Ona sa mi normálne odzdravila, on nepovedal ani mú ani bú, a navážal sa do mňa.

Niekoľko krát tam prišla jedna žena. Keby som ju mal opísať, tak poviem že nebola veľmi príťažlivá, vyzerala divne, divne sa aj pohybovala, mala nepríjemný hlas a čudné správanie. Proste to bola čudáčka. Necvičila poriadne, vymýšľala blbosti. Raz si vybrala spomedzi všetkých chlapov ktorí tam boli, toho najväčšieho debila a dala sa s ním do reči. Dlho sa ho na kadečo vypytovala, nakoniec mu dala pokoj a odišla. V momente ako sa za ňou zavreli dvere, chlap zreval z plného hrdla: táto žena nikdy v živote nemala sex!

Mnohokrát som si to všimol, že čím väčší debil muž je, tým príťažlivejší pre ženy je.

 

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 197674x
Priemerná čítanosť článkov: 3041x

Autor blogu