Založ si blog

Modrý koník je toxický a ženy ktoré na ňom píšu, sú neuveriteľne primitívne

Na Modrom koníkovi to funguje takto: Muž napíše: Frajerka so mnou nechce mať sex. Dostane odpoveď: Nie si oprávnený mať sex. Žena napíše: Frajer so mnou nechce mať sex. Dostane odpoveď: Zaslúžila by si si poriadneho chlapa.

Keď tam žena napíše že ju muž udrel, tak ostatné ženy jej radia: Nahrávaj si ho na mobil, zavolaj na neho políciu, odíď od tyrana.

Jedna žena napísala že udrela manžela. Opísala to tak, že prišla o dve hodiny neskôr z práce a manžel sa jej stále vypytoval kde bola. Ona to nevydržala a dala mu facku. Manžel jej na to povedal že sa s ňou rozvedie a potom niekam odišiel a nedvíha jej telefón.

Ostatné ženy, namiesto toho aby sa pohoršovali že ho udrela, odsudzovali jej manžela, že je žiarlivec a manipulátor. Ešte si aj domýšľali že odišiel ku frajerke a žene radili aby bola rada že sa zbaví debila.

Jedna žena napísala že je to vyjebabraný manipulátor. Iná, že načo ti je taký žiarlivý debil a manipulátor? Že chce rozvod? No super, načo ti je taký idiot. Ďalšia: Mala by si byť šťastná že sa zbavíš psychopata.

Úplne to zaklincovala jedna, ktorá napísala: Keď sa vráti, tak mu tresni ešte jednu, aby si to náhodou nerozmyslel. Žiarlivec, tyran… buď rada ak sa ho zbavíš jednou fackou.

Hlasy žien, ktoré písali že udrieť niekoho je absolútne za čiarou a je jedno či to urobí muž alebo žena, tam boli ojedinelé.

Modrý koník ukazuje aká je úroveň a myslenie našich žien a jeho čítanie otriaslo mojou dôverou k nim.

Keď vidím aká hlúpa ba až primitívna je väčšina žien na MK, tak som rád, že som sám a že mi žiadna taká žena nevisí na krku.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 196251x
Priemerná čítanosť článkov: 3019x

Autor blogu