Založ si blog

Covid fobici

Fóbia je chorobný strach z niečoho. Je mnoho druhov fóbií. Napríklad niektorí ľudia majú strach z výšok, ďalší z pavúkov a podobne. Je tu pandémia koronavírusu a s ňou sú tu aj covid fobici.

Covid fobici majú chorobný strach z Covid-19. Boja sa že sa nakazia a zomrú. Strašia ich médiá ktoré sú plné informácií o tom koľko ľudí sa u nás a vo svete nainfikovalo, koľkí skončili na pľúcnej ventilácii…

Strašia ich politici ktorí hovoria, že v záujme ochrany pred koronavírusom musíme robiť radikálne kroky. Covid fobici dokážu tolerovať tých najhorších politických podvodníkov, pokiaľ sa tvária, že ochrana pred chorobou je ich prioritou.

Covid fobici žijú v zovretí strachu. Horlivo podporujú aj tie najprísnejšie opatrenia. Rúška, dezinfekcia rúk, meranie teploty, rozostupy. Očkovanie je pre nich spása a nevedia sa ho dočkať.

Darmo im budete hovoriť, že väčšina nakazených ani nevie že to má. Covid fobici majú taký strach z koronavírusu, že by najradšej aj spávali v skafandri a s rúškom na tvári. Pokiaľ sa starajú sami o seba, tak je to v poriadku. Horšie je keď sa miešajú do života ostatným a snažia sa im rozkazovať čo majú robiť.

Máte vo svojom okolí, rodine nejakých covid fobikov? Zažili ste situácie keď sa vás pokúšali buzerovať? Ak áno, napíšte do diskusie. Som zvedavý na vaše príspevky.

Ruské porážky

13.10.2022

Ruská propaganda vykresľuje Rusko ako neporaziteľnú krajinu. V skutočnosti sa Rusko zúčastnilo aj vojen ktoré prehralo. Takouto vojnou bola Rusko-japonská vojna, ktorá prebiehala od februára 1904 do septembra 1905. V nej boli ruské vojská porazené v devätnásťdňovej bitke pri Mukdene. Táto bitka rozhodla o víťazovi celej Rusko-japonskej vojny. Pozoruhodná je aj bitka pri [...]

Toto si treba pripomenúť teraz, keď Rusi vymývajú ľuďom mozgy mýtom o ruskej neporaziteľnosti

12.10.2022

Čítal som životopis Jaroslava Haška. Už som uverejnil článok v ktorom som publikoval úryvky z knihy a poznámky, ktoré som si pri čítaní robil. Teraz sa k tejto knihe vrátim. Jaroslav Hašek bol priamy účastník bojov v 1. svetovej vojne, na východnom fronte. V knihe sa o bojoch píše toto: Ukrajinská fronta se dále neodvratne hroutí. Ruští vojáci hromadně opouštejí [...]

Rodinná tragédia

11.10.2022

Pani Halušková má syna, ktorý chodí do tretej triedy na základnej škole. Celé dni čumí do smartfónu a buď pozerá porno ktoré hrajú ľudia oblečení do zvieracích kostýmov, alebo hrá hry.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:01

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 65
Celková čítanosť: 197738x
Priemerná čítanosť článkov: 3042x

Autor blogu